Στο e-grafo.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδοχή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Γραφοηλεκτρονική ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στην Καλλιθέα.

 

Στόχος της εταιρείας καθ’ όλη την πορεία της είναι η διαρκής ενημέρωση στον χώρο της μηχανοργάνωσης και του αυτοματισμού γραφείων καθώς και η ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

Αυτό το πραγματοποιεί μέσα από λύσεις αποτελεσματικές και προσαρμόσιμες, που σέβονται την οικονομική επένδυση του πελάτη και επιδέχονται εύκολης αναβάθμισης στο μέλλον.

 

Η Γραφοηλεκτρονική επενδύει συστηματικά στην επαγγελματική κατάρτιση και ενημέρωση του προσωπικού της του οποίου η πολυετής εμπειρία εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για δημιουργία λύσεων και παροχής υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων.

 

Για την επίτευξη του στόχου αυτού συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο,(CASIO, INFOQUEST, ICS, EPSON, MEGASOFT, SAMSUNG, SINGULAR LOGIC, PROLINE,  κα) εξασφαλίζοντας ότι κάθε προσφερόμενη λύση καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε χρήστη.

 

Με επιμέλεια λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα πιστό δίκτυο από ικανοποιημένους πελάτες όπως σχολεία, αντιπροσωπείες, ασφαλιστικοί οργανισμοί, λογιστικά γραφεία, αλυσίδες καταστημάτων, ελληνικό δημόσιο κ.ά.


Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στη σύγκριση